f Näin rakennamme / Laptelli

Näin rakennamme.

Mihin Laptelli-koteja rakennetaan? Kuka ne suunnittelee? Kuka rakentaa? Kuinka valmiina Laptelli-koti luovutetaan ostajalle? Miten uusi Laptelli-koti tai vapaa-ajanasunto tehdään? Miten laadukkaita ratkaisuja Laptelli-kodista löydän? Pääsenkö muuttamaan sovittuna muuttopäivänä? Uuden kodin ostajalla on paljon kysymyksiä.

Tällä sivulla kerromme hieman tarkemmin siitä, miten moderni ja laadukas Laptelli-koti rakentuu. Kerromme aina mielellämme lisää ja vastaamme kaikkiin Laptelli-kodin ostamista harkitsevan mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Keskelle valmista.

Emme rakenna "massaa uusille asutusalueille", vaan etsimme jatkuvasti sellaisia rakennuspaikkoja, joissa pääset asumaan arkkitehdin suunnittelemaan ja Laptellin rakentamaan uuteen kotiin siten, että ympärillä olevat asiat ovat jo valmiina. Voit esimerkiksi kävellä jo muuttopäivänä lähikauppaan, lähettää lapset toimivaan kouluun, lähteä kenties linja-autolla töihin tai harrastaa koko perheellä valmiiden ulkoilureittien ja liikuntapaikkojen myötä.

Aina arkkitehdiltä.

Laptelli-kodin suunnittelu lähtee liikkeelle rakennuspaikan antamista lähtökohdista. Arkkitehtuuri on modernin pelkistettyä ja ajatonta, mutta kuitenkin omaleimaista ja massasta erottuvaa, aina arkkitehdin suunnittelemaa. Ekologisuus ja energiatehokkuus huomioidaan Laptelli-kodissa suunnittelupöydältä kodissa asujan arkipäivään.

Täysin valmiiksi. Pitävä hinta.

Laptelli-kodin rakentaa aina Laptellin ammattilaiset. Emme tee ainoastaan muuttovalmiiksi, vaan oikeasti täysin valmiiksi. Yksi pitävä hinta tuo turvaa hankkiessasi Laptelli-kodin, ei yllättäviä lisäkuluja kesken rakentamisen, ei muuttoa keskeneräiseen.

Hinta sisältää aina:

  • Tontin
  • Arkkitehtisuunnittelun
  • Lupaprosessin
  • Kaikki liittymät ja valvonnan
  • Muuttovalmiin Laptelli-kodin
  • Pihat nurmella ja asfaltoituna
  • Aidat (jos suunnitelmissa)
  • Loppusiivouksen

Kuivasti tehty koti.

Laptelli käyttää rakentamisessa tunnetun kotimaisen LapWallin kuivissa sisätiloissa valmistamia LEKO® -elementtejä. Elementit ovat rakenneratkaisuiltaan ja detaljeiltaan vakioituja ja standardoituja tuoden rakentamiseen varmuutta ja kustannustehokkuutta. Elementtien koko, verhoukset ja aukotukset ovat kuitenkin aina yksilölliset vastaten arkkitehdin suunnitelmia. Elementtien avulla suurempikin Laptelli-koti saadaan säältä suojaan nopeasti ja projekti pysyy takuuvarmasti aikataulussa.

Hyvissä merkeissä.

Arkkitehdin tekemän suunnittelun ja LapWallin valmistamien elementtien lisäksi käytämme rakentamisessamme hyödyksi valikoitujen alansa johtavien, vakavaraisten ja toimitusvarmojen yhteistyökumppanien tuotteita ja ratkaisuja. Hyväksymme yhteistyökumppaneiksemme ja tavarantoimittajiksemme vain Laptelli-laatukriteerit täyttäviä toimijoita, jotta Laptelli-kodin ostajana voit olla varma kotisi laadusta ja toimivuudesta.

Muuta sovittuna päivänä.

Riippumatta siitä onko Laptelli-kotisi kaupantekohetkellä vasta suunnitteilla, rakenteilla tai jo muuttovalmiina, pääset aina muuttamaan uuteen - täysin valmiiseen - kotiisi sopimuksessa mainittuna muuttopäivänä. Se on lupauksemme, josta emme tingi.