f Miksi Laptelli / Laptelli

Miksi Laptelli?

Rakennusliike Laptelli Oy tekee asiat hieman eri tavalla. Yhtiön johdolla ja taustahenkilöillä on pitkä kokemus rakennusalalta ja tätä taustaa hyödyntäen olemme luoneet uudenlaisen toimintamallin, joka vastaa siihen mitä uuden kodin ostajat kaiken kaikkiaan tänä päivänä haluavat. Emme rakenna omista lähtökohdistamme, vaan tuomme yhteen kaikki ne asiat, joita kodinostajat odottavat. Alle olemme koonneet muutaman keskeisimmän syyn valita Laptelli.

Aina turvallista.

Me tiedämme mitä myymme ja sinä tiedät mitä ostat. Emme mene sinne tänne, vaan keskitymme liiketoimintaideamme mukaisesti täydennysrakentamiseen jo valmiin infran sisältämille alueille. Rakennamme rakennuspaikasta riippuen omakotitaloja, paritaloja sekä erillistaloja. Hoidamme kaiken tontin ostamisesta valmiin kodin loppusiivoukseen asti. Sinä tiedät millaisen kodin saat sen valmistuttua, mihin hintaan ja missä aikataulussa. Ei piilokuluja, eikä mitään yllätyksiä. Siis huoletonta ja turvallista rakentamista.

Aina parempaa.

Me haluamme tehdä kaiken aina paremmin. Miksi sinä tyytyisit "perustaloon" uudella keskeneräisellä asuinalueella, jossa lähiympäristö saattaa olla rakennustyömaata vielä vuosia oman muuttosi jälkeen? Nyt voit muuttaa valmiiille asuinalueelle uuteen arkkitehdin suunnittelemaan laadukkaaseen Laptelli-kotiin. Saat kotisi pihanurmea ja asfaltointeja myöten täysin valmiina. Myös kotisi sisustus on tehty parhaista merkeistä.

Aina ekologista.

Moninverroin ekologisempaa. Täydennysrakentaminen valmiille asutusalueelle on monella tapaa ekologista. Rakentamistapamme elementeistä on ekologista, kun hävikkiä syntyy vähemmän. Työmaillamme rakennusjätteiden lajittelu ja kierrätys on huippuunsa hiottua. Uuteen kotiin valitut materiaalit ja ratkaisut ovat ekologisia ja kestäviä. Kodin lämmitysmuodoksi valitsemme aina rakennuspaikan huomioon ottaen ekologisimman vaihtoehdon, saatavilla on useita erilaisia ekologisia lämmitysmuotoja.